Skab synlighed med tryksager der kan håndteres.

print-materiale-design-martin- Tryksager der kan håndteres

Tryk materiale er en vigtig del af din markedsføring.

 • Brochurer, plakater og andre fysiske genstande er tryksager der kan forblive på kontorer eller i hjemmet i måneder eller endda år efter, de er modtaget.
 • Kontakt mig
 • Dit materiale kan indeholde en QR kode der kan pege kunder ind på specifikke sider på din hjemmeside, sociale medier, kampagne – eller promoveret landingssider. Der er ingen grænser for hvor brugeren kan dirigeres hen.
 • Kontakt mig
 • Over 50% stoler mere på printet marketingsmaterialer end andre slags annonceringer.
 • Kontakt mig
 • Din tryksag kan hjælpe dig med at nå ud til en specifik målgruppe, uanset om det er et nichemarked eller den brede offentlighed.
 • Rigtig mange ældre mennesker bruger ikke internettet eller sociale medier, da de ikke tror dette er relevant for dem. De foretrækker at læse trykte materialer.
 • Kontakt mig
 • Det kan være svært at skille sig ud fra mængden af overflod fra e-mail og andet digitalt marketingsindhold.
 • Undersøgelser viser, at markedsføring i print, bearbejdes anderledes af vores hjerne end digitale medier, hvilket efterlader et mere markant aftryk hos modtageren.
 • Derfor, hvis du målrettet henvender dig til en forbruger gennem print, har de større chance for at skabe kontakt.
 • Kontakt mig
 • Statistikker viser at værdien ved trykt materiale i nutidens markedsføring, gør at 92% af 18- til 23-årige nemmere læser trykt materiale i stedet for digitalt indhold.
 • Yderligere er responsen overfor nyhedsmails 37% højere. Når der foretages køb, stoler forbrugerne 34% mere på trykt annoncering, end på annoncer fra søgemaskiner eller sociale medier.
 • Kontakt mig
 • Ved et samarbejde kan jeg udføre endnu bedre materialer hvis jeg kender din virksomhed.
 • Med et stærkt grafisk partnerskab øger jeg din værdi til det yderste!
 • Læs mere om samarbejde
Fysisk kommunikation skaber større ROI end den digitale.

Kommuniker med dine kunder i det store omfang.

copla-produktkatalog-fremhævet-case Tryksager der kan håndteres
Produktbrochure
Lærred
Roll-ups
Beach flag
Visitkort

Jeg kan håndtere alle slags tryksager. Intet er for stort eller småt.

Kontakt mig så skal jeg hjælpe dig i mål med din næste tryksag.

hello@martinwalther.dk

folder-design-laboratoriet Tryksager der kan håndteres
Flyers
walk for life - fremhævet case
Tryk på tøj

Tryksager der kan håndteres

Efterhånden som alle bliver oversvømmer i det digitale rum, kan en kombination af offline markedsføring hjælpe med at øge din synlighed og skabe mere ROI.

Vis dine ydelser

De fleste foretrækker at “se”, hvad du tilbyder, så trykte materialer med et billede kan være ekstrem nyttigt. Når først deres opmærksomhed er fanget, kan de være mere tilbøjelige til at læse materialet og foretage en handling.

Offline skaber online handlinger

Brug dit trykte materiale til annoncering af særlige rabatter eller tilbud. Disse materialer kan være kuponer eller rabatkoder, som kunder kan indløse online. På den måde kan du tiltrække kunder online til yderligere handlinger.

Tryksager der kan håndteres

Hvad koster trykt materiale?

Jeg er ikke et trykkeri, men har et stærkt samarbejde med flere af de bedste trykkerier i Danmark. 

Prisen kommer helt an på hvad der skal trykkes og hvor mange enheder der skal trykkes. 

Oveni selve trykkeriets pris, kommer der også min pris for opsætning og klargøring. Der er næsten ingen grænser for hvad der kan trykkes, og hvad der kan trykkes på!

I de fleste tilfælde skal filen forbi mig og klargøres til print. Det kan bl.a. være at en tegning skal vektoriseres, eller billeder skal optimeres til print med 300 dpi. Udover det skal farver omdannes til CMYK som er de fire farvetyper man bruger til tryk frem for RBG som bruges i den digitale verden. 

Jeg opsætter og designer alt fra brochure, visitkort, rollups, flyers og alt det ind i mellem. Der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre igennem mig. 

Mine kompetencer er alsidige og er klar til at løfte dit produkt til et professionelt resultat uden at forvrænge kvaliteten. 

Trykkerier

Jeg samarbejder udelukkende med anerkendte trykkerier for at sikre, at alle tryksager er af højeste kvalitet. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og vælger kun trykkerier, der leverer fremragende resultater. Jeg foretrækker at investere lidt ekstra for at opnå materialer, der virkelig udstråler kvalitet, frem for at spare penge og ende med noget, der ikke lever op til mine standarder.

Når det kommer til trykte materialer som visitkort, brochurer, plakater og andet, er det vigtigt for mig, at de ikke kun ser professionelle ud, men også føles sådan. Hvert element, fra papirets vægt til farvernes nøjagtighed, spiller en afgørende rolle i at skabe det bedste indtryk. Derfor vælger jeg trykkerier, der bruger de nyeste teknologier og de bedste materialer, for at sikre at slutproduktet er noget, både mine kunder og jeg kan være stolte af.

Kvalitet er en afspejling af din virksomheds identitet, og jeg er her for at sikre, at dine tryksager kommunikerer professionalisme og opmærksomhed på detaljer. Jeg tror på, at godt design fortjener det bedste tryk, og jeg vil altid stræbe efter at levere produkter, der lever op til de højeste standarder. Din tilfredshed og dit brands succes er min prioritet.

Jeg bruger blandt andet trykkeriet TrackOne, som udelukkende leverer kvalitetsprodukter. Gennem mit samarbejde med dem får jeg tryksager til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.